dinsdag, juli 16, 2024
spot_img

Traumahelikopter gelandt op parkeerplaats Hitlandbos

Het Mobiel Medisch Team is maandagmorgen met de traumahelikopter gelandt op de Blaardorpseweg in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het team werd verzocht voor een Rendez-Vouz om ambulancepersoneel ondersteuning te bieden bij de medische verzorging van een patient.

De ambulance was onderweg vanaf het Oranjepad in Nieuwerkerk en stopte op de parkeerplaats in het Hitlandbos om een MMT-arts in te laten stappen. Vervolgens vertrok de ambulance met spoed naar het Erasmus MC in Rotterdam.

De traumahelikopter vertrok kort daarna ook richting het Erasmus MC om de arts weer op te pikken. De helikopter veroorzaakte tijdens het opstijgen een gigantische stofwolk van zand. Was je dus een bezoekje aan het brengen bij het hitlandbos, dan zal een bezoekje aan de wassstraat geen overbodige luxe zijn.

Laatste Nieuws

spot_img