dinsdag, juli 16, 2024
spot_img

Motorrijder Bram van der Woude uit Zevenhuizen overleden tijdens rally

Zevenhuizen – De 48-jarige Bram van der Wouden uit Zevenhuizen is tijdens de Morocco Desert Challenge om het leven gekomen. De organisatie meldt dat hij vermoedelijk is bezweken door uitputting en de hitte. Andere deelnemers vonden hem in de woestijn naast zijn motor.

Hulpverleners waren er snel maar konden niets meer voor hem betekenen. De organisatie schrijft op Facebook dat ze opnieuw een dierbare vriend in de rallywereld zijn verloren. Bram van der Woude reed in 2022 voor het eerst mee met de Dakar Rally, een droom die hij graag wilde waarmaken.

De organisatie heeft uit medeleven de zesde etappe in de jaarlijkse woestuinrally in Marrokko afgelast.

Bram laat een vrouw en dochters achter.

Laatste Nieuws

spot_img