dinsdag, juli 16, 2024
spot_img

Lionsclub Zevenhuizen organiseert jaarlijkse plantenmarkt op zaterdag 22 april

Op zaterdag 22 april wordt aan de Dorpsstraat in Zevenhuizen de plantenmarkt georganiseerd. Het jaarlijks terugkerende evenement wordt georganiseerd door Lionsclub Zevenhuizen en de opbrengst gaat volledig naar het goede doel.

De plantenmarkt is opgezet in samenwerking met de Zevenhuizense kweker Van Woudenberg Tuinplanten. Het assortiment bestaat uit vaste planten zoals armeria, dianthus, erysimum, scabiosa, lavendel en nog vele andere soorten.

De opbrengst van de plantenmarkt komt volledig ten goede aan het goede doel. Zo wordt het geld gebruikt tegen de bestrijding van armoede in de gemeente Zuidplas en wordt een bijdrage gegeven aan de organisatie van een uitje van ouderen van woonzorgcentrum Bert-San Moerkapelle en de Zevenster Zevenhuizen.

De plantenmarkt is te vinden op het pleintje voor de Jumbo aan de Dorpsstraat. De verkoop start al vanaf half negen ’s ochtends. Ook dit jaar zal weer de lokale bezorgservice in Zevenhuizen beschikbaar zijn.

Laatste Nieuws

spot_img