vrijdag, juni 21, 2024
spot_img

TinQ bouwt nieuw tankstation op bedrijventerrein de Kleine Vink in Nieuwerkerk aan den IJssel

Inwoners van Nieuwerkerk aan den IJssel, Nesselande en Zuidplas kunnen binnenkort gaan tanken bij het nieuwe tankstation van TinQ op bedrijventerrein de Kleine Vink. Wie nu langsrijdt, ziet het prijzenbord met de naam TinQ al staan.

Met al het verkeer op Laan van Avant-Garde, het bedrijventerrein en de Hoofdweg is het een logische keuze van de keten. TinQ staat bekend als één van de goedkopere tankstations. Op korte afstand zijn nu tankstation van de Shell, Tinq, Tango en de Esso terug te vinden.

Bij het tankstations komen vier tanks te liggen met ieder 15.000 Liter opslagcapaciteit. De verwachting wordt uitgesproken dat ieder jaar zo’n twee miljoen Liter brandstof via dit tankstation gaat vloeien.

Rijders met elektrische voertuigen kunnen ook bij de TinQ terecht. Er komen twee laadpalen. Het is nog onduidelijk of die snelladers zijn of niet. Er kan niet getankt worden voor voertuigen die op waterstof rijden.

Laatste Nieuws

spot_img