dinsdag, juli 16, 2024
spot_img

Bands gezocht voor RockMoer 2023

Na drie eerdere succesvolle edities is de organisatie van RockMoer op zoek naar bands. De vierde editie van het feest bij dorpshuis Op Moer in Moerkapelle staat namelijk gepland in het najaar van 2023, vooralsnog op 4 november.

Tijdens de eerste edities waren de bands verbonden met Moerkapelle. Één of meer van de bandleden moesten namelijk woonachtig zijn in Moerkapelle. Voor de komende editie van RockMoer is de eis dat tenminste één bandlid woonachtig is in de gemeente Zuidplas. “Dit betekent dat het live-muziekfeest in het komende najaar groter opgezet zal worden dan de vorige edities”, aldus de organisatie.

Band aanmelden

Bands die willen optreden kunnen zich (vrijblijvend) aanmelden bij de organisatie tot 1 mei. De bands hoeven niet per se rockmuziek te spelen, ook andere populaire muziekgenres zijn welkom, zo laat de organisatie weten.

Na de aanmelding zal de organisatie een afspraak met de band maken om een oefen/ repetitie-moment en/of om een optreden te bezoeken, als auditie. De organisatie van RockMoer 2023 zal uiteindelijk beslissen welke bands in aanmerking komen. Er wordt ook benadrukt dat er helaas geen financiële vergoeding mogelijk is voor het optreden.

Tot 1 mei kunnen bands zich aanmelden door te mailen naar rockmoerfestival@gmail.com. Geef daarbij de contactgegevens op en via welke social media de band te vinden is. Geef daarnaast ook aan welk(e) bandlid/leden woonachtig is/zijn in Zuidplas.

Laatste Nieuws

spot_img