vrijdag, juni 21, 2024
spot_img

Cultureel Netwerk en gemeente starten met Uit Agenda Zuidplas

Wat er allemaal in de gemeente Zuidplas te doen is? Inwoners met die vraag krijgen vanaf 12 april antwoord. Dan ontvangen inwoners de UIT AGENDA ZUIDPLAS samen met weekblad Hart van Holland thuis in de brievenbus. “Zo kun je in een oogopslag te zien wat er in onze dorpen gebeurt op het terrein van cultuur en recreatie. Want er gebeurt zo veel en we weten lang niet alles”, licht wethouder Frans Klovert van cultuur toe. De Uitagenda is tot stand gekomen door een samenwerking van Stichting Cultureel Netwerk Zuidplas en gemeente. 

Voorzitter van Stichting Cultureel Netwerk Zuidplas, Mariëlle Franken: “De Uitagenda verschijnt ieder kwartaal. Het allerbelangrijkste is dat organisaties, verenigingen en initiatiefnemers ons tijdig laten weten wat er staat te gebeuren in hun dorp. Dat maakt de uitagenda actueel en bruikbaar.

Wethouder Frans Klovert: “We vinden het belangrijk om culturele en uitgaansactiviteiten onder de aandacht te brengen van onze inwoners. Er valt zoveel te beleven in onze groeigemeente Zuidplas. En ontspanning of even ontsnappen aan de dagelijks hectiek, wie wil dat niet?”

Uitagenda ook op sociale media

Wie geen Hart van Holland ontvangt kan de uitagenda ook vinden op sociale media, zoals Facebook en Instagram en op de websites scnz.nl, beleefzuidplas.nl en zuidplas.nl. Ook voor het allerlaatste nieuws is het altijd verstandig om op internet te kijken. Bijvoorbeeld of het evenement of activiteit door gaat of dat er toch nog een nieuwe activiteit is georganiseerd.

Ook met jouw activiteit op de Uit Agenda Zuidplas?

Meld je activiteit aan via de website van Stichting Cultureel Netwerk Zuidplas, www.scnz.nl

De volgende Uitagenda verschijnt eind juni voor de maanden juli, augustus en september.

Laatste Nieuws

spot_img