donderdag, juni 20, 2024
spot_img

Expositie “Energie”, georganiseerd door SBKZ.

Eind vorig jaar begon het bestuur van de stichting Beeldende Kunst Zuidplas met een nieuw kunstproject “Energie”. Bedoeling was dat kunstenaars op basis van dat thema een kunstwerk vervaardigden, waarbij ze vrij op dat thema mochten associëren.

In totaal hebben 18 deelnemers nu werk aangeleverd, variërend van de oerknal in het heelal,  vogels die zich “opladen” met energie via elektriciteitsdraden,  molens, warme truien, zeilschepen, enfin teveel om op te noemen, maar bij elkaar een zeer breed energiespectrum

Op zaterdag 15 april wordt de expositie om 13.00 uur energiek geopend door de Cultuuraanjager van de gemeente Zuidplas Ron Eikenhout. Plaats van handeling is het Atelier Teuneke van Teuneke Beusink aan de Ambachtsweg 55, 2841 MB Moordrecht.

De expositie is open van zaterdag 15 april tot en met zondag 16 april, ’s middags tussen 13.00 uur en 17.00 uur. De toegang is gratis. Naast genieten van fraaie kunstwerken kunt u ook desgewenst een drankje nuttigen.

Het bestuur van stichting Beeldende Kunst Zuidplas rekent op een grote opkomst!

Laatste Nieuws

spot_img