donderdag, juni 20, 2024
spot_img

Schrijf je in voor de Koornmolen Lions Rottemerenloop op 17 juni

Op zaterdag 17 juni vindt voor de 32ste keer de Koornmolen Lions Rottemerenloop plaats. Er zijn weer verschillende afstanden te verlopen en alle opbrengsten gaan weer naar diverse goede doelen.

“Afgelopen jaar was het weer mogelijk en gelijk hadden we te maken met niet echt ideale loopomstandigheden, namelijk tropische temperaturen“, blikt loopcommissievoorzitter Gert Jan Freeke terug, “maar gelukkig konden we weer veel lopers verwelkomen en hadden we op het laatste moment extra verzorgingsposten ingericht. We hopen dit jaar op wat mindere extreme omstandigheden en dat de lopers kunnen genieten van de prachtige omgeving.”

Er zijn zoals gebruikelijk weer verschillende afstanden waar mensen zich voor kunnen aanmelden, namelijk voor 5, 10 en 15 kilometer. Ook is er voor kinderen de Jan Visser Kidsrun met 1 en 1,5 kilometer.

De Kidsrun start om 10.00 uur. De overige afstanden starten om 11.00 uur. Ook dit jaar start de loop aan de Tweemanspolder in Zevenhuizen bij Recreatiepark de Koornmolen. Er kan gebruik worden gemaakt van de faciliteiten van BeweegpuntBas.

Aanmelden

De inschrijving voor de Rottemerenloop is inmiddels geopend. Aanmelden kan via de website lionsclubzevenhuizen.nl of bij de start op zaterdag 17 juni. Ook vind je op de website meer informatie over het evenement.

Opbrengst naar goede doelen

Zoals ieder jaar gaat de volledige opbrengst weer naar verschillende goede doelen. Zo wordt deze editie geld opgehaald voor onder andere de Roparun, de Zonnebloem en het Leger des Heils.

Laatste Nieuws

spot_img