dinsdag, juli 16, 2024
spot_img

[VIDEO] Burgemeester Weber bezoekt stembureau in KC Koningskwartier in Zevenhuizen

Het is verkiezingsdag. Vandaag gaan we in Nederland naar het stembureau om te stemmen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen. Burgemeester Han Weber bracht bracht een bezoek aan het stembureau in KC Koningskwartier en bracht daar zijn stem uit.

KC Koningskwartier werd begin dit jaar geopend en is tijdens deze verkiezingen een nieuwe stembureau. Om die reden besloot burgemeester Han Weber om een bezoek te brengen en tegelijkertijd hier zijn stem uit te brengen.

Burgemeester Han Weber noemt de verkiezingsdag een “feest van de democratie”. Met name bij deze verkiezingen onderstreept hij het belang om te stemmen, want “je krijgt drie voor de prijs van één”, legt hij uit. We stemmen voor de Waterschappen en de Provinciale Staten, en met die laatste indirect voor de Eerste Kamer.

Voor de inwoners die nog twijfelen om te gaan, heeft hij een oproep: “Kom op! Ga lekker stemmen, want het doet ertoe.”

Laatste Nieuws

spot_img