donderdag, juni 20, 2024
spot_img

Dyonne Rietveld geïnstalleerd als tijdelijk gemeenteraadslid

Tijdens de raadsvergadering van dinsdag 14 maart is Dyonne Rietveld benoemd als tijdelijk lid van de gemeenteraad voor de VVD. Zij vervangt daarmee Annika van Gerwen-Westerling die met zwangerschapsverlof is.

Vanwege de zwangerschap heeft Van Gerwen-Westerling per 6 maart tijdelijk ontslag verleend gekregen. Hierdoor werd Rietveld aangedragen als beoogd tijdelijk lid. Na alle officiële procedures die hierbij gepaard gaan, werd hiermee door de raad ingegaan.

Tijdens de raadsvergadering heeft Dyonne Rietveld ten overstaan van burgemeester Han Weber en temidden van de voltallige gemeenteraad de ambtsbelofte afgelegd. Rietveld werd met applaus en vele felicitaties ontvangen. Ze zal aanblijven tot en met 25 juni 2023.

Laatste Nieuws

spot_img