dinsdag, juli 16, 2024
spot_img

Veilig Verkeer Nederland organiseert opfriscursus voor verkeerstheorie

In april organiseert de afdeling Zuidplas van Veilig Verkeer Nederland (VVN) een opfriscursus verkeerstheorie. Tijdens de cursusavond worden verkeersmaatregelen uitgelegd en worden enkele technische onderwerpen behandeld.

De cursus is bedoeld voor automobilisten die willen weten hoe het gesteld is met hun kennis van de regels en een update willen van de laatste veranderingen van verkeersregels. De VVN benadrukt dat deelname geen enkele invloed heeft op het rijbewijs, maar enkel bedoeld is “om u een spiegel voor te houden over uw kennis van de verkeersregels.”

Bij voldoende animo kan de VVN in elke dorpskern een cursus organiseren. De cursusdata daarvoor zijn maandag 3 april (Nieuwerkerk aan den IJssel), woensdag 5 april (Zevenhuizen), woensdag 19 april (Moerkapelle) of maandag 24 april (Moordrecht).

Aanmelden

Deelname aan de opfriscursus is gratis. Aanmelden kan door te mailen naar loket@vvn-zuidplas.nl. Via de mail krijg je dan extra informatie over de locatie en aanvang.

Laatste Nieuws

spot_img