dinsdag, juli 16, 2024
spot_img

Gewonde na ongeluk op kruising Hoofdweg Burgemeester van Dijklaan

Op de kruising van de Hoofdweg met de Burgemeester van Dijklaan heeft donderdagavond een zwaar ongeluk plaatsgevonden. Twee auto’s botsten hard op elkaar, één van de inzittenden kon door de botsing niet zelfstandig uit de auto komen.

De brandweer is ter plekke gekomen om het slachtoffer uit de auto te halen. Twee ambulances zijn opgeroepen voor de verzorging van de inzittenden. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Ander incident

Terwijl het ongeluk net was gebeurd, reden verschillende hulpdiensten met spoed voorbij. Dat kwam doordat in Rotterdam-Zevenkamp een vrouw te water was geraakt.

Meerdere ongelukken

Op de beruchte kruising gebeuren regelmatig ongelukken. Vaak gaat het mis met bestuurders die door het rode licht zijn gereden. Kortgeleden belandde er nog een bestelbus op zijn kant na een aanrijding.

Laatste Nieuws

spot_img