dinsdag, juli 16, 2024
spot_img

Geef vandaag en morgen je mening over cameratoezicht in Capelle

Een onderzoeksbureau peilt vandaag en morgen de mening van Capellenaren over cameratoezicht in de stad. De gemeente wil weten hoe jij je voelt en wat je van cameratoezicht vindt.

Vandaag staan de onderzoekers op het Stadsplein, de Lijstersingel en de Pelikaanweg. Morgen staan ze op het Maria Danneels erf, het Stationsplein en bij Capelsebrug. De onderzoekers vragen inwoners om een korte vragenlijst in te vullen.

Bij het vormen van een nieuw gemeentebestuur stond veiligheid hoog op de agenda. Zo is er afgesproken om cameratoezicht en preventief fouilleren waar nodig in te zetten. Het preventief fouilleren geldt op dit moment rondom het stadscentrum. Capelle streeft er naar om de gemeente zo veilig mogelijk te houden.

 

Laatste Nieuws

spot_img