donderdag, juni 20, 2024
spot_img

Toch geen Beren-restaurant op Breeka

Liefhebbers van de Beren in de Krimpenerwaard worden helaas teleurgesteld. Er komt geen restaurant van de Beren op de Breeka langs de N210 in Krimpen aan den IJssel.

Afgelopen week publiceerden wij een bericht over de komst van een Beren restaurant op de plek van het oude eetcafé Breeka in Krimpen aan den IJssel. Nog diezelfde avond werd onze redactie gemaild door de project-ontwikkelaar Blue-House of wij het bericht offline wilden halen omdat de informatie niet meer relevant was.

De projectontwikkelaar wilde echter niet inhoudelijk reageren. Bij de gemeente vroegen we na of er problemen waren met de ontwikkeling van het restaurant. Er staat een bord in de grond dat in het voorjaar gestart zou worden met de bouw van een paviljoen. Uit eerdere berichtgeving en op de website van projectontwikkelaar Blue-House werd aangekondigd dat er een Beren restaurant in het Paviljoen gevestigd zou worden.

Vertraging

De gemeente Krimpen aan den IJssel erkende dat er vertraging is opgetreden in het project. Zij verwezen voor meer informatie naar project-ontwikkelaar Blue-House. Ondanks herhaaldelijk verzoeken kregen we geen verdere inhoudelijke informatie. Restaurant keten De Beren reageerde wel op onze vraag. Een directielid van de Beren bevestigde ons dat er geen vestiging van de Beren langs de N210 wordt geopend. Ze zijn er niet uitgekomen met projectontwikkelaar Blue-House om het restaurant te kunnen openen.

Het is onduidelijk of er nog een paviljoen wordt gebouwd, en wanneer deze zal worden geopend. De projectontwikkelaar heeft tot op vandaag niet gereageerd.

Laatste Nieuws

spot_img