vrijdag, juni 21, 2024
spot_img

Mogelijk Hoogvliet supermarkt in pand van Action op de Prado

Supermarkt Hoogvliet heeft plannen om een supermarkt in het voormalige pand van de Action aan de Prado in Capelle-Schollevaar te openen. De supermarktketen heeft hiervoor een vergunning aangevraagd bij de gemeente Capelle aan den IJssel.

De Action zal eind deze maand zijn locatie aan de Prado sluiten. De discounter is sinds vorig jaar gevestigd in het winkelcentrum Picassopassage. Het was geruime tijd onduidelijk wat er met het pand aan de Prado ging gebeuren.

Een woordvoerder van de supermarkt laat onze redactie weten dat ze nog niet kunnen bevestigen dat de supermarkt er daadwerkelijk komt. Dat is echt afhankelijk van de vergunningen die goedgekeurd moeten worden.

Verbouwing

In het verleden hebben er meerdere supermarkten in het pand gezeten. Zo heeft er een tijd de C1000 en de toenmalige Troefmarkt in het pand gezeten. Voor de komst van de Action is het pand flink verbouwd. Zo is in het verleden ook de oude Luifel van het pand gesloopt en werd het pand uitgebouwd. Helaas maakten de ramen plaats voor een dichte gevel.

Wat de Hoogvliet met het pand gaat doen is nog niet bekend. Zodra er meer informatie beschikbaar is zullen wij hierover berichten.

Vroeger hebben er meer supermarkten zoals de Troefmarkt in het pand gezeten © Google Maps Streetview

Laatste Nieuws

spot_img