dinsdag, juli 16, 2024
spot_img

Plus ‘s-Gravenland verlengt sponsordeal Ronde van West met drie jaar

Stichting Buurtgroep Capelle-West, de organisatie achter de Ronde van West, heeft met PLUS ’s-Gravenland al jaren een sterke partner. PLUS ‘s-Gravenland is de hoofdsponsor van de Ronde van West en ondersteunt hiermee Buurtgroep Capelle-West bij de uitvoering van haar activiteiten in het algemeen en het hardloopevenement in het bijzonder. De samenwerking loopt naar beider tevredenheid en de partners hebben de intentie uitgesproken om deze samenwerking voor maar liefst drie jaar te verlengen.

Daarvoor tekenden de organisatie van de Ronde van West en Waling Koornneef namens PLUS ’s-Gravenland een driejarige intentieverklaring. Met de PLUS ’s-Gravenland heeft de Ronde van West een duurzame partner gevonden.

De organisatie van de Ronde van West is zeer verheugd met deze waardevolle ondersteuning. De Ronde van West is een sportieve aangelegenheid met rond de 1000 deelnemers en ruim 100 vrijwilligers. Gezonde voeding van de PLUS sluit mooi aan bij de beleving van dit evenement. Wij hebben met de nabij gelegen PLUS ‘s-Gravenland de ideale partner gevonden voor de lange termijn.

Over de Ronde van West
De 15e van de Ronde van West vindt plaats op dinsdagavond 15 augustus 2023. De Ronde van West is een jaarlijks terugkerend succesvol hardloopevenement dat voor het eerst werd gelopen in 2008. De naam heeft het evenement te danken aan het parcours dat grotendeels door Capelle-West loopt.

Het parcours kenmerkt zich met beklimmingen en afdalingen vanwege de dijk aan de Hollandsche IJssel. Onderweg komen de lopers van de 10 kilometer zowel langs de Van Brienenoordbrug als de Algerabrug.

De inschrijving opent dit jaar zoals gebruikelijk weer op 1 mei.

Laatste Nieuws

spot_img