donderdag, juni 20, 2024
spot_img

Capels Compliment voor Bianca Hasselman

Afgelopen zaterdag ontving Bianca Hasselman een Capels Compliment. Hasselman zet zich onvermoeibaar in als vrijwilliger bij het Huis van de Wijk Oostgaarde en voor de ouderen in haar buurt.

Bianca werd verrast tijdens een verjaardagsfeestje in het Huis van de Wijk. Wethouder Marc Wilson was aanwezig om haar te verrassen.

De wethouder benoemde de tomeloze inzet en energie van Bianca Hasselman. Zo organiseert zij wekelijks het borreluurtje op de vrijdagmiddag, de maandelijkse bingo, de tweejaarlijkse busreis naar Brielle en kookt ze gemiddeld vier keer per week voor anderen. Ook als iemand niet zelfstandig naar het Huis van de Wijk kan komen, lost Bianca het op.

“Het is zó belangrijk dat een aantal ouderen uit een sociaal isolement wordt gehaald. Bianca organiseert ontmoetingsmomenten die ervoor kunnen zorgen dat zij zich minder eenzaam voelen,” aldus wethouder Wilson. “Bianca heeft hart voor de oudere bewoners in de wijk. Daarmee inspireert zij anderen zoals haar gezinsleden en stimuleert zij vrijwillige inzet. Een Capels compliment is dus meer dan verdiend!”

Uit handen van de wethouder kreeg Bianca Hasselman het Capels Compliment. Daarbij komt een mooi bronzen beeldje, een bloemetje en een oorkonde.

Laatste Nieuws

spot_img