dinsdag, juli 16, 2024
spot_img

Spelen en dansen op Peuterfeest

Houd jouw peuter van lekker spelen en een dansje? Dan kun je op vrijdag 3 februari terecht bij ‘T Blok aan het IJsermanpad in Nieuwerkerk aan den IJssel. Er wordt een peuterfeest georganiseerd.

Kinderen tot 6 jaar zijn welkom. Het thema is Winterwonderland “De witte wereld” Sneeuw, ijs en warme chocolademelk zijn voorzien! Dikkie Dik legt zijn muts en wanten al klaar. Kom je ook? We zien jullie graag vrijdag 3 februari om 18.00 uur in het Blok aan het IJzermanpad. Oh ja en vergeet je warme sjaal niet, miauwt Dikkie Dik.

Het feestje vindt plaats tussen 18.00 tot 19.00. De toegang is gratis en voor wat te drinken en iets lekker wordt gezorgd. Wil je ook deelnemen meld je dan aan via de facebookpagina van de organisatie.

https://facebook.com/events/s/peuterfeest/897416781435226/ 

Laatste Nieuws

spot_img