dinsdag, april 23, 2024
spot_img

Gemeente zoekt ouders en kinderen van Capelse Babybos

De gemeente Capelle aan den IJssel is op zoek naar ouders en de kinderen voor wie zij een boompje hebben geplant in het Babybos. Nu het bos vol is, wil de gemeente nog één keer met iedereen samenkomen.

In november maakte de gemeente bekend dat tien jaar na het planten van de eerste ‘babyboompje’ het Babybos vol is. Op nationale Boomfeestdag werden de laatste zes boompjes geplant.

De gemeente wil graag een keer samenkomen met alle ouders, kinderen en initiatiefneemster Ada Lit om het project samen af te sluiten. Echter, de gemeente heeft niet van alle ouders de (actuele) gegevens. Daardoor kan niet iedereen bereikt worden.

Daarom doet de gemeente deze oproep: Heb jij in de afgelopen tijd een boompje geplant in het babybos, in naam van jouw kindje? Of ken je iemand die een babyboompje heeft geplant, laat het diegene weten!

Babyboom geplant? Neem contact op!

Contact kan worden opgenomen via schollebos@capelleaandenijssel.nl. Laat via de mail jouw gegevens achter en dan neemt de gemeente contact op voor een ‘afsluitende en uiteraard feestelijke activiteit’.

Laatste Nieuws

spot_img