dinsdag, juli 16, 2024
spot_img

Opnieuw ongeluk op rotonde Burgemeester van Dijklaan

Op de Burgemeester van Dijklaan in Capelle-Schollevaar heeft dinsdagmorgen rond half 9 een ongeluk plaatsgevonden. Een meisje werd op haar fiets, terwijl ze de rotonde bij het Shell tankstation overstak, geschept door een auto.

Het meisje kwam door de aanrijding ten val. Gelukkig reed de automobilist niet zo heel hard, waardoor het letsel meeviel. Het geschrokken meisje is uiteindelijk door familie opgehaald. De politie heeft haar fiets thuisgebracht. Samen met de bestuurder van de auto zijn de schadeformulieren ingevuld voor de verzekering.

Regelmatig ongelukken

Op de rotonde gebeuren regelmatig ongelukken. Een aantal keer per jaar wordt een fietser of de bestuurder van een scooter aangereden. Vaak ontstaan de ongelukken doordat automobilisten de andere partij niet zien aankomen.

Al een aantal dagen is openbare verlichting stuk op de rotonde. Hierover zijn voor zover bekend meerdere meldingen gemaakt, en ook het Capelse Bewoners Belang heeft hier vragen over gesteld.

Laatste Nieuws

spot_img