dinsdag, juli 16, 2024
spot_img

Twee keer een Toyota RAV4 gestolen in Krimpen

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Krimpen aan den IJssel twee keer een Toyota RAV 4 gestolen. De auto’s stonden geparkeerd op de Lansing Zuid en de Populierenlaan. In beide gevallen is de auto zonder sleutel gestolen.

De twee auto’s zijn inmiddels geregistreerd als gestolen. Dit type auto van Toyota samen met het model de C-HR worden veelvuldig gestolen. Dieven kopiëren met een speciaal apparaat de keyless sleutel en gaan er met de auto vandoor.

Diefstal van dergelijke keyless auto’s kun je voorkomen door de sleutel in een metalen blik te bewaren. Bij andere merken kan je de sleutel ook vaak uitschakelen. Het is verstandig om eventuele extra startonderbrekers te laten installeren.

Kentekens gestolen voertuigen

R 363 LG
XK 552 N

 

Laatste Nieuws

spot_img