donderdag, juni 20, 2024
spot_img

VVD vraagt aandacht voor ontsluiting de Jonge Veenen na brand in januari

Raadslid Sigrid Bueving van de VVDheeft schriftelijke vragen gesteld aan het college van B&W over de ontsluiting van de wijk Jonge Veenen in Moerkapelle. De wijk was vanwege een brand op de Koningsspil 3 januari volledig afgesloten voor in- en uitgaand verkeer.

Brandweervoertuigen blokkeerden de enige ontsluitingsweg in de wijk. Volgens Bueving heeft de politie nog geprobeerd om paaltjes in een parkje weg te halen. Dat lukte in eerste instantie niet waardoor bewoners geen kant meer op konden. Een bewoner wist uiteindelijk het paaltje wel weg te halen, maar omdat het parkje veel wordt gebruikt door fietsers en voetgangers is deze oplossing onwenselijk.

Bueving vraagt aan het college B&W om na te denken over een extra ontsluiting bij de aanleg van fase 4 van de wijk.

 

Laatste Nieuws

spot_img