donderdag, juni 20, 2024
spot_img

Koninklijke onderscheiding voor Arie Blok

Nieuwerkerker Arie Blok (79) is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving de Koninklijke onderscheiding tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Rotterdamse voetbalvereniging Coal, waar hij al decennialang vrijwilliger is.

Al meer dan veertig jaar is de Nieuwerkerker vrijwilliger bij Coal. Hij is geruime tijd voorzitter geweest en wist de club ook door de slechtere jaren heen te slepen. Daarnaast heeft hij zich ook ingezet om de vereniging te verduurzamen.

Zijn betrokkenheid en belangeloze uren zijn niet onopgemerkt gebleven. Blok werd eerder al door de club tot erevoorzitter benoemd en de KNVB benoemde hem in 2019 tot ‘Lid van Verdienste’.

Nu komt daar nog een onderscheiding bij. Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd Arie Blok verrast dor locoburgemeester Wybe Zijlstra. Daar ontving hij een bloemetje en het Koninklijke lintje als dank voor al die jaren werk.

Laatste Nieuws

spot_img