dinsdag, mei 28, 2024
spot_img

GroenLinks stelt collegevragen na dodelijk ongeval op Hobo

GroenLinks heeft raadsvragen gesteld aan het college over de verkeersveiligheid op het kruispunt Hobo met de Kapellekensbaan in Capelle-Schollevaar. De partij is geschrokken van het bericht dat een 86-jarige man is omgekomen na een ongeluk op de kruising.

GroenLinks vraagt onder andere aan het college of zij bekend zijn met kruising die bij buurtbewoners als gevaarlijk wordt omschreven. Daarnaast willen ze weten of er bijvoorbeeld een hogere drempel geplaatst kan worden en of er nog andere maatregelen genomen kunnen worden.

Het is het tweede ongeluk in een half jaar tijd. Op 14 december kwam de 86-jarige man om het leven. Op 6 mei werd een jong kind aangereden. Deze raakte zwaargewond nadat die werd aangereden door een auto.

Laatste Nieuws

spot_img