dinsdag, juli 16, 2024
spot_img

Nieuwjaarsvoorstelling en -receptie in Isala Theater

Op woensdag 11 januari zijn alle Capellenaren uitgenodigd om samen het nieuwe jaar in te luiden met een nieuwjaarsvoorstelling in het Isala Theater. Afsluitend is een nieuwjaarsreceptie waar iedereen welkom is, ook als je niet naar de voorstelling bent geweest.

De deuren van het theater worden om 18.30 uur geopend. De voorstelling begint om 19.15 en duurt tot 20.15 uur. Afsluitend is er een nieuwjaarsreceptie waar iedereen welkom is. De voorstelling en receptie zijn gratis te bezoeken. Voor de voorstelling is reservering wel vereist.

Tijdens de voorstelling nemen verschillende Capelse artiesten de bezoekers mee op een ‘culturele reis door Capelle’. De voorstelling is voor alle Capellenaren.

Kaartjes

Hoewel de voorstelling gratis is, is vanwege de belangstelling vereist om kaartjes te reserveren. Er kunnen maximaal vier kaarten per persoon worden besteld en uiteraard geldt: op is op!

Mocht je hebben gereserveerd, maar je onverwacht toch niet komen? Dan vraag het theater om dit door te geven. Dit kan door te mailen naar info@isalatheater.nl of te bellen naar 010-4586400.

Nieuwjaarsreceptie

De gemeente luidt graag samen met de inwoners het nieuwe jaar in. Daarom is iedereen (dus ook als je niet naar de voorstelling gaat) welkom bij de nieuwjaarsreceptie na afloop van de voorstelling om 20.15 uur.

Laatste Nieuws

spot_img