vrijdag, juni 21, 2024
spot_img

Burgemeester spreekt jaarlijkse Kerstboodschap uit: “Laten we een warm hart voor Capelle hebben”

Zo vlak voor de feestdagen heeft burgemeester Peter Oskam zoals ieder jaar een videoboodschap gedeeld. In de toespraak reflecteert de burgemeester op de actualiteit, maar wenst hij bovenal iedereen de beste wensen.

“We leven in bijzondere tijden en iedereen in Capelle voelt dat”, zo begint Oskam zijn toespraak. Uit het Kerstverhaal haalt de burgemeester een boodschap van een nieuw begin of een nieuwe start. “Of je nou gelovig bent of niet, niemand laat dit verhaal onberoerd. Velen putten er kracht en hoop uit.”

Peter Oskam beseft tijdens zijn toespraak dat veel mensen keuzes moeten maken nu alles duurder wordt, maar ziet dat Capellenaren – net als tijdens de pandemie – elkaar helpen en hoopt dat ze hiermee doorgaan: “Kleine dingen kunnen soms al verlichting brengen, want we laten mensen niet in de kou staan. Dat is de kracht van Capelle. De kracht om vol te houden en de kracht om er voor elkaar te zijn en het samen te doen. Laten we een warm hart voor Capelle hebben.”

Afsluitend wenst de burgemeester iedereen namens hemzelf en het college fijne kerstdagen en een mooi en voorspoedig nieuwjaar toe.


Bekijk hieronder de hele videoboodschap van burgemeester Peter Oskam

Laatste Nieuws

spot_img