dinsdag, mei 28, 2024
spot_img

Opnieuw meerdere bekeuringen tijdens controle op verlichting

Dinsdag heeft de Politie aan het einde van de middag meerdere bekeuringen uitgeschreven tijdens een controle op verlichting.

De Politie controleert tijdens de winter geregeld dat weggebruikers werkende verlichting op hun voertuigen hebben. Dit keer werd een fuik opgezet bij metrostation Capelsebrug op de grens van Capelle en Rotterdam. Ook team Handhaving van de gemeente was aanwezig ter assistentie.

In totaal ontvingen tijdens deze controle 32 fietsers een bekeuring voor het niet voeren van (werkende) verlichting. Ook werd een persoon aangehouden omdat die zich niet kon identificeren. Deze persoon is meegenomen naar het bureau waar diens identiteit kan worden vastgesteld. Ook werd iemand op een elektrische step betrapt. Deze zijn niet toegestaan op de openbare weg.

De Politie deelde nieuwe lampjes uit aan fietsers die er geen hadden

Laatste Nieuws

spot_img