vrijdag, juni 21, 2024
spot_img

Nog geen nieuwe huurders voor Actionpand Prado

Het is nog onduidelijk wat er gaat gebeuren met de winkelruimte van de Action aan de Prado in Capelle-Schollevaar. De Action heeft een huurcontract tot en met maart in 2023. De winkelketen verhuisde eerder dit jaar naar het winkelcentrum Piccassopassage.

De verhuizing van de keten naar het winkelcentrum is een schot in de roos geweest voor de Picassopassage. Het winkelcentrum had last van veel leegstand, meerdere verswinkels verdwenen, en de ruimtes werden niet meer ingevuld. Ook Capellenaren zijn blij met de nieuwe locatie, je kunt nu al je huishoudelijke producten en boodschappen op één locatie doen.

Het pand aan de Prado staat inmiddels te huur, de eigenaar heeft tegen Capelle Vandaag verteld dat het doel is om weer een nieuwe huurder te vinden. Dat kan bijvoorbeeld een supermarkt zijn, deze zaten hier eerder ook in gevestigd en het pand is er uitermate goed geschikt voor.

Laatste Nieuws

spot_img