donderdag, juni 20, 2024
spot_img

Auto te water bij van Brienenoordbrug in Rivium

Een automobilist is dinsdagavond met zijn auto te water geraakt in het Rivium. De bestuurder kwam vanaf het Toepad en miste onder de Brienenoordbrug een bocht. Het gevolg was dat de bestuurder vol gas de sloot in reed. Hij en zijn passagier konden er gelukkig zelf ongeschonden uitkomen.

Zijn auto lag inmiddels half onder water. Tegen agenten verklaarde hij dat zijn remmen niet meer gewerkt zouden hebben. De melder van het ongeluk, meldde echter dat mogelijk het gebruik van lachgas de toedracht van het ongeval was.

Nadat de auto uit het water werd gehaald, bleek dat er inderdaad een lachgas cilinder en verschillende ballonnetjes aanwezig waren. De Politie kan er echter niet veel mee doen, plus feit dat de schade waarschijnlijk al voor eigen rekening zal komen.

De dure Volkswagen GTI is door bergers uit de sloot gehaald en kan als verloren worden beschouwd.

Laatste Nieuws

spot_img