donderdag, juni 20, 2024
spot_img

Capelse bandenprikker bekent het lekprikken van banden, verdachte 14 dagen langer vast

De 34-jarige Capelse bandenprikker heeft tegenover de rechter-commissaris bekend dat hij dagenlang banden van auto’s heeft lekgeprikt. De Capellenaar moest dinsdag voor de eerste keer verschijnen bij de rechter-commissaris.

Dagenlang hielden inwoners van vooral Capelle aan den IJssel hun adem in als ze de volgende morgen bij hun auto aan kwamen. Waren de banden wel of niet lekgeprikt. Inwoners die wel waren getroffen, moesten soms tot wel 1200 euro aftikken voor een set nieuwe banden. Het verhaal was dan ook het gesprek van de dag.

Met een scherp mes maakte hij een snee in de wang van de band

Waarom de man zoveel banden heeft lekgeprikt wordt momenteel nog onderzocht. Hij heeft alleen bekend dat hij inderdaad nachtenlang heeft rondgezworven door de straten van de Krimpenerwaard en Capelle aan den IJssel. De politie kreeg voor zijn arrestatie in Krimpen aan den IJssel 250 aangiftes binnen van vernieling. De man is inmiddels voorgeleid en zijn hechtenis met in ieder geval 14 dagen verlengd.

 

Laatste Nieuws

spot_img