dinsdag, juli 16, 2024
spot_img

Politiebus schept twee vrouwen op scooter op Capelseplein

Twee vrouwen op een scooter zijn zaterdagavond rond middernacht gewond geraakt nadat zij werden aangereden door een politiebus. Het ongeluk gebeurde op het Capelseplein bij de oversteekplaats in de richting van Capelle-Centrum.

De twee vrouwen werden door de aanrijding van hun scooter geworpen en kwamen voor de bus op de grond terecht. De betrokken agenten hebben direct eerste hulp verleend. Ambulancepersoneel heeft ze allebei naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe ernstig zij gewond zijn geraakt.

De Abram van Rijckevorselweg in de richting van Capelle-Centrum is urenlang afgesloten geweest voor het sporenonderzoek. Omdat er sprake is van een politievoertuig welke betrokken is bij een aanrijding, heeft de eenheid van Den Haag onderzoek verricht. Het vermoeden bestaat dat één van de twee door rood is gereden.

Laatste Nieuws

spot_img