dinsdag, juli 16, 2024
spot_img

Zaalvoetbaltoernooi tijdens kerstvakantie in Zuidplas

Gezellig een potje voetballen? Dat kan aankomende kerstvakantie in Zuidplas op verschillende dagen. De jongerenwerkers van stichting ZO! Organiseren samen met de Sportstichting Zuidplas een zaalvoetbaltoernooi voor jongeren.

Op drie dagen in verschillende dorpen wordt er gevoetbal. In de ochtend is het voor de leeftijd van 12 tot en met 15 jaar, en in de middag voor 16+. Meedoen is heel simpel, je schrijft je team (max 7) voor 19 december in via onderstaande gegevens en je betaald 5 euro per team.

Data:

28 december in Nieuwerkerk aan den IJssel
29 december in Moordrecht
4 januari in Moerkapelle.

Voor meer informatie kun je kijken op stzo.nl, Instagram @sportbuurtwerkzuidplas, mailen naar m.vanos@stzo.nl of bellen naar 06-38072018.

Laatste Nieuws

spot_img