donderdag, juni 20, 2024
spot_img

Ernstig ongeluk A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

Een vrouw is zaterdagavond rond 23.40 uur met een noodgang het talud van de afrit A20 Nieuwerkerk aan den IJssel afgereden. De vrouw maakte een bizarre rit door de berm, een struikgewas met meerdere bomen, maar schampte deze allemaal. Haar auto kwam vervolgens beneden in een greppel compleet vernield tot stilstand.

Omdat niet bekend was of de vrouw gewond was geraakt, of bekneld zat kwam de brandweer met meerdere wagens ter plaatse. Toen bleek dat ze gelukkig zelf uit de auto kon komen er niemand anders meer in heeft gezeten. Ze is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Het bergingsbedrijf wist de auto gelukkig weer snel naar boven te krijgen. Het was een bizar aanzicht hoe ernstig de auto was beschadigd en dat er geen gewonden zijn gevallen. Achterin de auto zat een kinderzitje, deze was door de klap los gekomen en fors beschadigd. Hoe het ongeval uiteindelijk heeft kunnen gebeuren is niet bekend, vermoedelijk is ze veel te hard de afrit opgereden.

 

Laatste Nieuws

spot_img