donderdag, juni 20, 2024
spot_img

Lange file bij Algerabrug door werkzaamheden in Krimpen aan den IJssel

Vanwege wegwerkzaamheden op de C.G. Roosweg (N210) in Krimpen aan den IJssel staat er vanuit Capelle aan den IJssel een lange file richting de Algerabrug.

Sinds 20.00 uur zijn de werkzaamheden gestart. Er wordt gewerkt aan het asfalt op de hoofdrijbaan van de C.G. Roosweg. De gemeente Krimpen aan den IJssel adviseert weggebruikers de Algerabrug indien mogelijk te mijden. Vanuit Krimpen aan den IJssel is de wisselstrook in de richting van Capelle geopend.

Verkeer vanuit Capelle aan den IJssel richting Krimpen aan den IJssel hebben op het moment de meeste verkeersoverlast. De files richting de Algerabrug beginnen al op de Abram van Rijckevorselweg en Prins Alexanderlaan.

Eerder vandaag verkeersoverlast door storing

Hoewel de werkzaamheden om acht uur zijn gestart, was het eerder op de dag ook al druk rondom de Algerabrug. Dit had te maken met een kabelstoring. Daardoor kon de wisselstrook niet gebruikt worden en werkten de stoplichten van de Grote Kruising in Krimpen ook niet.

Laatste Nieuws

spot_img