dinsdag, mei 28, 2024
spot_img

Brandweer zoekt naar kat in ondergrondse container

Al twee dagen hoorden mensen kattengemiauw komen uit een ondergrondse container aan de St. Francisbaai. Hierop werd de brandweer donderdagochtend ingeschakeld.

Mensen raakten vrij verontrust toen zij gisteren, maar ook vanochtend miauw-geluiden hoorden vanuit de afvalcontainer. Donderdagochtend werd de brandweer gebeld om het beestje te bevrijden.

Bij aankomst van de brandweerlieden was er geen geluid meer te horen. Zat er dan toch geen kat in de container of kwam de reddingsactie te laat? Het zijdeurtje van de container werd geopend, waarna een brandweermedewerker zich kon laten zakken in de ondergrondse vuilhoop.

Na wat zoekwerk werd dan toch iets gevonden. Er bleek wel een kat in de container te zitten, maar gelukkig was het alleen maar een speelgoedkat die geluid maakte. Met toch een gevoel van opluchting konden de brandweerlieden en omwonenden weer verder.

Laatste Nieuws

spot_img