vrijdag, juni 21, 2024
spot_img

Opnieuw minder treinen tussen Rotterdam en Utrecht centraal

De NS gaat nog meer snijden in het aantal treinen dat wordt ingezet op het traject tussen Rotterdam Centraal en Utrecht Centraal. Vanaf maandag 7 november rijden er minder sprinters in de spitsuren, maar ook worden er minder intercity’s ingezet.

Op de website van het vervoersbedrijf melden zij dat vanwege personeelsproblemen het noodzakelijk is om treinen van tevoren uit de dienstregeling te halen. Zo voorkomen we teleurstellingen bij reizigers die wachten op een trein die niet zal komen. Ook creƫert het ademruimte voor de medewerkers van de NS.

Proppen

De afgelopen weken had de NS al flink gesneden in aantal treinen, ook werden treinen op drukbezochte trajecten minder lang gemaakt. Hierdoor is het regelmatig proppen voor een plekje.

Om op tijd op je bestemming aan te komen zul je op tijd moeten kijken of de trein nog rijdt. Alle aanpassingen worden doorgevoerd in de NS-app en op 9292.nl.

December

De NS werkt hard aan een nieuwe dienstregeling, deze gaat vanaf 11 december in. De NS hoopt dan dat nieuw aangetrokken personeel volledig kan worden ingezet.

Laatste Nieuws

spot_img