donderdag, juni 20, 2024
spot_img

Picnic bezorger rijdt auto klem op Damsterdiep

Een bezorger van de Picnic heeft de parkeergarage onder de woningen van het Damsterdiep maandagavond niet helemaal goed ingeschat. Met een hard klap reed hij de wagen klem tegen het plafond.

Bergingsbedrijf Roos werd opgetrommeld om het klemmende voertuig weer los te krijgen. De banden werden ontdaan van lucht waarop de wagen na wat trekwerk weer loskwam. De auto is door de berger naar het depot van Picnic gebracht.

Het is volgens de berger en een medewerker van het bedrijf niet de eerste keer dat een bezorgauto zich klem rijdt. Dat komt omdat de meeste andere garages 2.40m hoog zijn. Die op het Damsterdiep is slechts 2.10 hoog, dit staat wel aangegeven maar is als je er niet bekend bent erg slecht te zien.

Laatste Nieuws

spot_img