dinsdag, juli 16, 2024
spot_img

Gezin uit Gouda overleden na te water raken auto bij Streefkerk

Streefkerk – De politie heeft afgelopen nacht nog drie lichamen uit het water van de Lek bij Streefkerk gehaald. Het gaat om nog twee vrouwen en een man. Eerder op de dag werd al het lichaam van een vrouw uit het water gehaald. Het lijkt erop dat ze zijn omgekomen voor een auto-ongeluk.

In de auto zaten vader, moeder en hun twee volwassen dochters. Ze waren zaterdagavond naar een bruiloft in Rotterdam geweest, maar zijn niet meer thuis in Gouda aangekomen. Familie van de slachtoffers riep al op via Social Media om naar hen uit te kijken.

De politie ging op zoek in de buurt van de plek waar het eerste lichaam werd gevonden. De bemanning van een politiehelikopter trof vervolgens nog een lichaam aan en de auto. In de auto zaten nog twee slachtoffers. Het lijkt erop dat ze bij de veerpont de kade af zijn gereden.

De politie onderzoekt om te kijken wat er precies is gebeurd, maar gaat vooralsnog uit van een noodlottig ongeval.

Laatste Nieuws

spot_img