vrijdag, maart 29, 2024
spot_img

Verdachte van drugsdeal getaserd bij aanhouding station Capelle Schollevaar

De politie heeft donderdagavond een man getaserd nadat hij aan zijn aanhouding wilde ontkomen. De man werd door de politie staande gehouden nadat agenten in burger gezien hadden dat hij drugs dealde rondom het station Capelle Schollevaar.

De politie hield vanmiddag naar aanleiding van aanhoudende klachten van omwonenden van overlast een speciale actie. Daarbij werd de omgeving van het station goed in de gaten gehouden.

Op een gegeven moment werd door agenten gezien dat twee mannen betrokken waren bij een transactie. De twee werden in een auto staande gehouden, terwijl de agenten met de verdachte in gesprek gingen, piepte hij ertussen uit. Dat kwam hem duur te staan, want de agent zag zichzelf genoodzaakt om uit veiligheidsoverwegingen de verdachte te taseren. Hierop kwam de verdachte ten val en kon hij worden aangehouden.

Agenten kwamen met spoed ter plaatse om hun collega’s te assisteren. De man is aangehouden voor het handelen en het voorhanden hebben van drugs en is naar het bureau overgebracht. De andere inzittende mocht zijn weg weer vervolgen.

 

 

 

Laatste Nieuws

spot_img