dinsdag, april 23, 2024
spot_img

Deelscooter uitgebrand aan Poortmolen

Zondagnacht is er een scooter uitgebrand aan de Poortmolen. De brandweer kwam rond 4:00 uur ter plaatse voor de brand. In dezelfde nacht was er ook brand bij vrachtwagen. 

Een buurtbewoner zegt dat de brand vlakbij het appartementencomplex woedde en heeft toen de hulpdiensten gewaarschuwd. Het pand heeft door de brand ook schade opgelopen. De uitgebrande scooter zou een elektrische deelscooter zijn van Felyx. Ongeveer een half uur later is er ook een vrachtwagen op de parkeerplaats van sporthal Schenkel uitgebrand.

Branden afgelopen dagen

Het is de vierde nacht in een week tijd dat er voertuigen in de brand zijn gestoken. Eerder was het raak op de Zevenkampse Ring in Rotterdam en de Kerklaan in Capelle aan den IJssel. Op de Kerklaan moest een auto het ontgelden. Ook op de Klompendans werd in de nacht van 8 oktober een scooter in het fietstunneltje in brand gestoken.

De politie is een onderzoek gestart om te kijken of de branden aan elkaar gelinkt kunnen worden.

Laatste Nieuws

spot_img