donderdag, juni 20, 2024
spot_img

Stoomtrein weer fluitend van Rotterdam naar Gouda

Wie in de buurt van de spoorlijn woont heeft deze morgen waarschijnlijk de stoomfluit weer mogen horen. Vandaag en morgen rijdt de stoomtrein van Stoom Stichting Nederland weer tussen Rotterdam en Gouda.

Op het stoomdepot zelf is veel te doen voor jong en oud. Je kunt een kijkje nemen in de diverse rijtuigen, en ook het maken van een ritje met de stoomtrein behoort tot de mogelijkheden.

Wil je nog gaan kijken? Hou er dan rekening mee dat je niet meer naast het Stoomdepot in Rotterdam kan parkeren. Hier wordt een nieuwe woonwijk gebouwd. Je kunt eventueel parkeren op de Fascinatio Boulevard in Rotterdam, je wordt dan met de bussen van stichting Romeo naar het stoomdepot gebracht en weer opgehaald. Een ander alternatief is parkeren bij Gouda in de parkeergarage.

Zie de informatie op de website van het Stoomdepot : https://www.stoomstichting.nl/evenement/stoomtreindagen-2/.

Foto: Remco Gerritsen

Laatste Nieuws

spot_img