dinsdag, juli 16, 2024
spot_img

Beschonken bestuurster botst op lichtmast

Een vrouw is afgelopen nacht met haar auto tegen een lichtmast op de P.C. Boutenssingel ter hoogte van de Slotlaan in Capelle aan den IJssel gereden. De klap was zo hard dat de auto aan de voorkant volledig werd vernield.

Wat er precies is gebeurd, is niet bekend. Ze zou vanuit de Louis Couperusplaats rechtdoor zijn gereden en vervolgens frontaal de paal hebben geraakt. Een flatbewoner vertelde dat ze vermoedelijk te hard had gereden. Niet veel later hoorde hij een klap en stond de auto tegen de lichtmast.

De vrouw moest bij de politie een blaastest afleggen. Dat ging niet gemakkelijk en ze vertelde steeds dat het haar niet lukte met blazen. Uiteindelijk na doorzettingsvermogen van de politie heeft ze toch een geslaagde blaastest kunnen afleggen, waaruit bleek dat ze teveel had gedronken.

Omdat de vrouw klaagde over mogelijk letsel is ze door ambulancepersoneel nagekeken. De ambulancemedewerkers besloten om haar voor verdere controle naar het ziekenhuis te brengen. Daar zal gekeken worden hoeveel ze uiteindelijk heeft gedronken.

De auto van de vrouw is vermoedelijk total loss, een bergingsbedrijf heeft de auto opgehaald. De gemeente heeft de lichtmast laten verwijderen en het door olie besmeurde fietspad laten reinigen door een gespecialiseerd bedrijf. Alle kosten die worden gemaakt worden verhaald op de eigenaar van het voertuig.

Laatste Nieuws

spot_img