dinsdag, mei 28, 2024
spot_img

Afslag en toerit Koningin Wilhelminaplein definitief afgesloten

De afslag en oprit van het Koningin Wilhelminaplein in Krimpen aan den IJssel is sinds vanmorgen afgesloten voor het autoverkeer. De afslag gaat dicht om de beoogde fietsstraat te realiseren tussen de Rotterdamsweg en de Algerabrug

Door het afsluiten kan het fietsverkeer veiliger de Algerabrug op en af rijden. In de oude situatie moesten de vele fietsers en bestuurders van scooters en brommers op een onoverzichtelijk punt de brug verlaten. Hierdoor ontstonden er vaak verkeersgevaarlijke situaties.

Het afsluiten van de afslag en de toerit zorgde voor veel commotie in de wijk Oud Krimpen. Een aantal bewoners demonstreerden tegen de afsluiting, zij vinden dat de wijk hierdoor minder goed bereikbaar is.

De ontsluiting tussen de Parallelweg en de Oude Tiendweg is vanaf maandag 3 oktober open

Laatste Nieuws

spot_img