dinsdag, mei 28, 2024
spot_img

Hulpverleners, vrienden en familie nemen afscheid van overleden persfotograaf Joëy Heijstek

De politie en brandweer hebben zaterdagochtend een eerbetoon georganiseerd voor de overleden 112-fotograaf Joëy Heijstek. De 24-jarige fotograaf overleed vorige week aan een zeldzame vorm van kanker. 

Heijstek stond bij onder andere de hulpdiensten bekend als een positief iemand en een graag gezien persoon. Politie en brandweer besloten daarom om een eerbetoon te organiseren voor hem. Terwijl de rouwauto langskwam, stond de politie langs de kant van de weg. De brandweer moest uiteindelijk voor het eerbetoon weg vanwege een melding, zij waren er uiteindelijk niet bij toen de auto met daarin de kist voorbij kwam. 

Heijstek is na het eerbetoon naar de begraafplaats in Capelle-Schollevaar gebracht voor de uitvaart. 

Laatste Nieuws

spot_img