donderdag, juni 20, 2024
spot_img

Politie vindt 500.000 euro aan nepkleding in bedrijfspand Rivium

Bij een inval in een bedrijfspand in het Rivium is een grote handel in nepmerkkleding aangetroffen.  De politie kreeg een tip via Meld Misdaad Anoniem en is toen gaan kijken in het bedrijfspand aan de Rivium Promonade. Er is nog niemand aangehouden.

Bij de inval werd volgens de politie ‘een enorme hoeveelheid designer nepmerkkleding, designer nepmerkschoenen, designer tassen en riemen’ gevonden. De waarde van de kleding wordt geschat op 450.000 euro. 

De politie kreeg een anonieme tip over een persoon die mogelijk handelde in neppe merkkleding. Toen volgde de inval in het pand in het Rivium. Daar troffen ze toen de flinke hoeveelheid kleding aan. In twee andere units in het bedrijfsverzamelgebouw werd nog meer kleding aangetroffen met een waarde van 50.000 euro. 

De politie doet nog onderzoek naar de omvang van de zaak. Er is nog niemand aangehouden. 

Laatste Nieuws

spot_img