donderdag, juni 20, 2024
spot_img

Meerdere lantaarnpalen vernield in Schollebos

In het Schollebos zijn de afgelopen week meerdere lantaarnpalen vernield. Op verschillende plekken langs voet- en fietspaden staan de lantaarnpalen scheef of zijn in hun geheel uit de grond gerukt.

De gemeente is inmiddels met een aannemer gestart om de schade te gaan herstellen. Het is ongelooflijk zonde dat personen gemeentelijke eigendommen vernielen. Het herstel moet plaatsvinden uit gemeenschapsgeld wat beter voor een ander doel ingezet kon worden, zegt een woordvoerster van de gemeente.

Om hoeveel palen het gaat is niet bekend. Hopelijk kunnen een aantal palen opnieuw worden teruggeplaatst. De palen die echt niet meer gebruikt kunnen worden, zullen worden vervangen door nieuwe exemplaren. Dit gebeurd zo snel mogelijk, omdat licht in het Schollebos belangrijk is voor de veiligheid.

Laatste Nieuws

spot_img