donderdag, juni 20, 2024
spot_img

Action Picassopassage opent op 22 oktober

Over precies een maand opent de Action in winkelcentrum Picassopassage zijn deuren. De nieuwe vestiging wordt behoorlijk groot en lost in één keer de leegstand in het winkelcentrum op.

De nieuwe Action wordt gevestigd in de oude panden van de Zeeman, de slagerij, de groentewinkel en de bakker. De vestiging schrijft dat ze op zoek zijn naar personeel. Het is nog niet bekend of de winkel op de Prado wordt gesloten of nog even open blijft.

De komst van de Action zorgde voor flink wat discussies op social media. Veel mensen vinden het fijn, maar andere mensen zijn tegen de komst van de discounter. Ze hadden liever weer een diversiteit aan winkels teruggezien.

De Picassopassage heette vroeger winkelcentrum De Scholver. Tijdens de start van het winkelcentrum zaten er winkels als een dierenspeciaalzaak, de Blokker, slagerijen, groentewinkels, een sportkledingwinkel gevestigd. De laatste jaren hebben de Albert Heijn en de Lidl de meeste winkelruimte in beslag genomen voor uitbreiding van de filialen. De Action is de derde grote partij die meerdere winkelruimte in beslag neemt voor het openen van een filiaal.

Laatste Nieuws

spot_img