dinsdag, juli 16, 2024
spot_img

Verdachten van achtervolging Krimpen aan den IJssel naar Amsterdam verdacht van witwassen en drugsbezit

De mannen die vanuit Krimpen aan den IJssel tot aan Amsterdam werden achtervolgd door de politie worden verdacht van witwassen en drugsbezit. Het duo twee mannen uit Zaandam en Amsterdam werden afgelopen vrijdagavond achtervolgd na een melding van bedreiging met mogelijk een vuurwapen.

De politie pikte de auto al snel op, maar de verdachten gingen er op hoge snelheid vandoor. Er ontstond een kilometerslange achtervolging met heel veel politiewagens erachteraan. Onderweg gooiden ze diverse goederen uit het raam, het bleek te gaan om heroïne. Op de A2 konden ze uiteindelijk worden klemgereden.

De twee mannen van 23 en 15 jaar werden aangehouden en blijven nog veertien dagen langer vastzitten. In de auto werd 38 duizend euro en een kogel aangetroffen. Een vuurwapen is niet gevonden.

Laatste Nieuws

spot_img