dinsdag, juli 16, 2024
spot_img

KNMI waarschuwt voor hevige regenbuien

Het KNMI heeft code geel aangekondigd in verband met hevige regenbuien. Daarbij is er kans op wateroverlast.

In Zuid-Holland geldt code geel vanaf vandaag 14.00 tot zaterdag 10.00 uur. Volgens het meteorologisch instituut kan er plaatselijk veel regen in korte tijd vallen en kan dit wel tot circa 50 mm zijn. Plaatselijk is er daarom kans op wateroverlast. Naast de regen is er ook kans op een klap onweer.

In de loop van zaterdag trekken de buien naar het zuidoosten weg.

Drukte op de weg

Het is aan te raden voor vertrek de actuele weersvoorspellingen te raadplegen. Ook kan de regenval gevolgen hebben voor verkeer. Er wordt sowieso al een drukkere avondspits verwacht door de staking bij de NS, waardoor er vandaag geen treinen rijden.

Laatste Nieuws

spot_img