vrijdag, juni 21, 2024
spot_img

Capelle gaat Aquapelle inzetten als locatie voor vaccinaties tegen corona

Capelle heeft vanaf aankomende maandag weer een eigen coronavaccinatielocatie. Een deel van sportcomplex Aquapelle zal worden gebruikt om de eerste, tweede of boosterprik tegen het coronavirus te zetten bij iedereen die dat wil. Het zwembad en de overige sportfaciliteiten blijven zoals gewoonlijk geopend.

De komende zes maanden gaat Aquapelle worden gebruikt als vaccinatielocatie. Mocht het nodig zijn, dan blijft de locatie langer open. Je kan je zeven dagen per week laten vaccineren bij Aquapelle. Van maandag tot en met zaterdag is de vaccinatiestraat geopend van 9.00 tot 16.00 uur en op zondag van 9.00 tot 17.00 uur. 

Capellenaren kunnen gewoon gebruik blijven maken van Aquapelle als sporthal. “Doordat we de ruimte flexibel kunnen indelen en we slechts één zaaldeel van Aquapelle nodig hebben kan de sport gewoon doorgaan. De sporters en ook de sportclubs zijn daar heel blij mee”, laat Lian Witteveen, directeur van Sportief Capelle, weten.

Nieuwe vaccinatieronde

In de tweede helft van september wordt er weer gestart met het vaccineren tegen corona. Iedereen van 12 jaar of ouder kan, als diegene een uitnodiging heeft gehad, een afspraak maken voor een herhaalprik. De herhaalprik kan worden gehaald vanaf drie maanden na de laatste coronavaccinatie of een besmetting. 

Laatste Nieuws

spot_img